Jooly's Joint: people with MS supporting each other

[MSers] [Family] [Fun] [Contact Jooly] [About Jooly] [Site Map]


Danish Dansk


"Dette er en fantastisk site. En ægte følelse af fællesskab, erfaringer og uden påtrængende støtte. En strålende site for alle med MS" (Internet Magazine)

Jooly's Joint er et globalt støttenetværk for folk som lever med dissemineret sclerose. Det er gratis, og hvis du, et familie medlem eller en ven har MS, vil du finde støtte her. Jooly's Joint blev oprettet i august 1995 af mig, Julie Howell. Jeg er 33 år og bor i Peterborough, England. Jeg fik diagnosen MS da jeg var 20.

Da jeg fik diagnosen, vidste jeg intet om MS og kendte ingen, som havde sygdommen. Det var en skræmmende og ensom tid. Jeg oprettede Jooly's Joint, så folk, der lever med vores sygdom, kan lære andre MSere rundt omkring i verden at kende, kan dele erfaringer og give hinanden støtte. Fire år senere kommer hundredvis af mennesker her hver uge, og Jooly's Joint har 10.000 medlemmer.

Jooly's Joint giver mulighed for at møde andre med MS i et venligt, støttende miljø. Jooly's Joint indeholder ingen oplysninger om behandling eller diagnosticering af MS. Henvend dig altid til en neurolog eller scleroseforening, før du prøver en behandling, du læser om på nettet.

Smiling sun Før mig ind i Jooly's Joint (English)
[MSers] [Family] [Fun] [Contact Jooly] [About Jooly] [Site Map]